A Pacificaffe Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
mennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezár

Fizetés

Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja ki. A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel) vagy bankkártyával.

Technikai okok miatt a bankkártyás fizetési opció jelenleg nem elérhető!

Minden rendelés esetében nyomtatott számlát küldünk a megrendelőnek, amit az áru átvételekor a csomagban talál. A kiállított számla minden tekintetben megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek.

A fizetés oldalon kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb módot. A termékekért fizethet bankkáryával a rendelés leadásakor vagy a futárnak átvételkor készpénzben.
 
Az oldalon csak 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak.
 
Az alábbiakban további információkat olvashat a különféle fizetési módokról.


Átvételkor készpénzben - egyszerű

Rendelést átvételkor, készpénzben fizeti. Rendelés összegét a futárszolgálat munkatársának tudja kifizetni. Hogy megkönnyítsük a tranzakciót, javasoljuk, hogy tarta magánál a rendelés teljes, pontos összegével megegyező készpénzt (ugyanakkor nem kötelező).


Kártyás fizetés - gyors és biztonságos 

  • Elfogadunk Mastercard vagy Visa kártyákat.
  • Minden tranzakció a felhasználó biztonsága érdekében titkosított.
  • Kártyát csak a megrendelt tételek elküldésekor terheljük meg*.


* Amikor a hitelkártyás fizetést jóváhagyják, az összeget azonnal zároljuk, és a megrendelésről e-mailes visszaigazolást küldünk. Kártyát a csomag elküldésekor terheljük meg. Ha bármely tételt visszaküld, annek összegét visszafizetjük a kártyájára. Ha a kártyatranzakciót nem hagyják jóvá, a megrendelést töröljük. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel, lépjen kapcsolatba a bankkal vagy a kártya kibocsátójával.