A Pacificaffe Kft. a weboldalán sütiket és más technológiákat használ a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezár
Új

Pacificaffe - Indonesia Gayo Blue Mountain (1000g)

Új

100 % Arabika

Organic

Részletek

Ennek a terméknek a megvásárlásával 69 hűségpont. A kosárad összesen 69 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 69 Ft‎.


6 900 Ft‎

Adatlap

Tömeg 1000 g

Részletes információ

Leírás

Gayo-felföld - A Gayo-hegy Szumátra északnyugati részén, Aceh tartományban, az 1300-1600 méteres magasságban fekvő hegyeken található, amely egyben Indonézia legfőbb kávétermelési régiója is. A Gayo-hegy számos vulkán és egy vulkanikus tó kombinációja, az egyik leghíresebb kávétermelő területtel az édesvízi Lawar-tóban található. A vulkanikus agyagból származó friss talaj, amely a barnásszürke eredeti anyaga, meglehetősen sok szerves anyaggal keveredett. Ezenkívül a helyi éghajlat trópusi, egész évben bőséges csapadék esik. Mindezek a természet adománya a kávétermesztésben, amely biztosítja a legmegfelelőbb földrajzi és éghajlati feltételeket.

A Gayo Mountain kávé egyedülálló ízű és kiváló minőségű. A kávébab erős, egyedi gyógynövények ízével, enyhe mézízzel, megfelelő és kiegyensúlyozott savassággal rendelkezik. A Gayo Mountain Coffee összhangban áll a Blue Mountain kávéval, mint a világ két leghíresebb kávéjával!

A nevezett Gayo kávé a helyi Gayo törzsből származik. Mindannyian a hegyek körzetében élnek Aceh tartomány közepén, az édesvízi Tawar-tó közelében, és az emberek a hegyet „Gayo” névről nevezik el. A holland gyarmati korszakban a kávéültetvényeket egy nagy kastély uralta, de most a helyi többség helyi iszlám törzs. Megőrzik a primitív életet a patriarchális uralkodó törzs számára; továbbra is a hagyományos gazdálkodási módszereket követik. A kávétermelés ezen kistermelők mintegy 90 százalékától származik. A hegyvidéki területek korlátozott ültetése és a kicsi, kellemes körülmények miatt a kávét főleg trágyával és a tanyasi trágyával ültetik, minimális műtrágya felhasználással. Így az Aceh-i kávétermelések többnyire biokávé.

Eredet: Indoneasia Gayo 
Régió: Sumatra
Farm: ..................
Termelt fajta: Arabika
Magasság: 800-1500m
Fajta: ..............
Szüret: May - September
Osztály: ................
Feldolgozás: Semi washed

Cup profile

max. 5 csillag 

Test: ***

Savasság: ***

Aroma: ***

Cupping

This coffee has a sweet, slightly fruity to complex acidity, a medium to heavy body and flavors of apricot, and dark chocolate.

SCORE

PROCESSING

Semi washed

Vélemények

Még nincsen vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Pacificaffe - Indonesia Gayo Blue Mountain (1000g)

Pacificaffe - Indonesia Gayo Blue Mountain (1000g)

100 % Arabika

Organic

Írd meg véleményed

30 termék van még ebben a kategóriában: