A Pacificaffe Kft. a weboldalán sütiket és más technológiákat használ a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezár

Rólunk

Cégünk

Kávépörkölő üzemünk családi vállalkozásként működtetjük.

Zöld kávé pörkölését, egyirányú indirekt fűtésű 20kg kapacitású dobpörkölővel végezzük. Készterméket destonerrel válogatjuk, szelepes és/vagy nitrogén védőgázzal töltött zip visszazárható tasakokba csomagoljuk. Artisan pörkölési profil szoftver telepítve. VST coffee TDS lab, ExtractMojo és Cupping control. Cégünk megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.

Horeca és Vending alapanyagok gyártása és csomagolása.

  • Frissen pörkölt harmadik hullámos tiszta eredetű ültetvény, eszpresszó és gourmet kávékeverékek
  • Egyéni receptúrás szemes kávék és instant porok, saját logós tasakban kizárólag az Ön vállalkozása számára
  • Kiskereskedelmi, nagykereskedelmi és viszonteladói árszabások

TÖRTÉNET

2011-ben született meg azt ötlet, zacc és zamat inspirálta gondolatok egyike. Kávépörkölés, az igazi misztikum. Kezdeti próba pörkölések után, kudarcok sem szegték kedvét álmainknak. A kemény munka gyümölcse, egy esztendőt követően elismeréssé érve, újabb álmok szövését követte.

Ügyfeleink hiányolták a rést, melyet az instant italpor választék jelentette. Így a minőségi szemes kávé mellett, egyadagos stick cukor gyártásával léptünk piacra, melyen saját elképzelések megvalósítása vált valóra a tasak teljes felületén. A hazai polcokról már jól ismert Meggle tejtermékek, garanciát jelentettek a minőségre. Német partnerünk két termékével ostromoltuk a magyarországi kávékrémpor piacot. Következett az instant kávé, melyet sok más versenytárssal egyetemben a Deutsche Extrakt Kaffee biztosított számunkra. Legnagyobb kihívást a csokoládé és a cappuccino valamint az instant tea jelentette. 2014 őszére, a receptek adta kihívásokat leküzdve, viszonteladóink számára a teljes szortiment elérhetővé vált.

Imázs film (klikk a képre)

cms-img

PÖRKÖLŐ ÜZEM

A világ különböző ültetvényeiről származó zöld kávékat juta, grain pro és vákuum csomagolásban klimatizált helységben raktározzuk. Harmadik hullámos single origin', filter, eszpresszó és gourmet preblending kávékeverékeket pörkölünk Artisan nyomonkövetéssel. Minta és profil pörkölés Specialty, Rare Selection, Cup Of Excelence, Decaf, Bio, Organic, Fairtrade, Rainforest elérhetőséggel, akár saját márkás termék és dizájn lehetőséggel.

CSOMAGOLÓ-KEVERŐ ÜZEM

A 200-1000g -os valamint egy adagos (stick) 4-20g kiszerelésben, igény esetén akár saját márkás elnevezéssel, egyedi recepttel csomagolunk: Kávékrémporokat, Forró CsokoládéCappuccino italporokat (koffein mentes változatban is), Instant tea védőital porokat, Instant kávékat, Tejtartalmú turmixokat (vanilia, karamell) 

MIÉRT A PACIFIC KÁVÉ?

A Pacificaffé egy mozaik szó, jelentése a kávé szelíd ízharmóniájában rejlik. Kávétársaságunknál mindannyian nagyon szeretjük a jó kávét, és e szenvedélyünk minden egyes keverékben megtalálható. A kávéfajtákat minőségük, feldolgozásuk alapján válogatjuk ki, legyen szó egy fajta pörköléséről, vagy keverék létrehozásáról. Garantáljuk, hogy amikor kinyitja a csomagolást, a kávé friss és ízletes lesz. Segítünk Önnek összeállítani az igényeinek leginkább megfelelő keveréket. A Pacificaffé munkatársaiként legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy minden alkalomra a leginkább megfelelő kávéval tudjunk szolgálni.

MIBEN KIEMELKEDŐ?

A zöld kávé kiválasztásától kezdve, a keverék-összeállításon keresztül, a pörkölésig, hűtésig és csomagolásig, mindenben. A Pacific kávé a legszigorúbb előírásoknak felel meg a minőségbiztosítás és nyomon követés tekintetében. Minden kávéfajtánkat úgy pörköljük, hogy maximálisan megőrizze frissességét és ízharmóniáját. Munkatársaink tapasztalata, odaadása, elkötelezettsége, és odafigyelése teszi lehetővé, hogy vevőinket bármilyen helyzetben támogatni tudjuk.

KÁVÉSCSÉSZÉN TÚL

Küldetésünknek érezzük a magyar kávékultúra fejlődését, ezért szakkönyvek kiadása mellett barista és kávépörkölő tanfolyamok szervezését tűztük ki célul, amelyek megvalósításán jelenleg is dolgozunk. Célunk, hogy a különféle pörkölt kávébabokat és egyéb termékeinket prémium minőségben kínáljuk. Míg a legmagasabb elvárásoknak is megfelelünk, folyamatosan fejlesztjük és szélesítjük termékeink, eszközeink minőségét és palettáját.

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK (klikk az ikonra)

Díjak - Awards