Rólunk

Cégünk

Kávépörkölő üzemünk családi vállalkozásként működtetjük.

Zöld kávé pörkölését, számítógép vezérelt GIESEN 45kg kapacitású dobpörkölővel végezzük. Készterméket destonerrel válogatjuk, szelepes kilós valamint nitrogén védőgázzal töltött zip visszazárható 250g tasakokba csomagoljuk. Pörkölési profil szoftver telepítve. VST coffee TDS lab, ExtractMojo és Cupping control. 

Cégünk megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek, amelyet a MARTON Szakértő Iroda évente auditálja.

  • Frissen pörkölt harmadik hullámos tiszta eredetű ültetvény, eszpresszó és gourmet kávékeverékek
  • Egyéni receptúrás szemes kávék és instant porok, saját logós tasakban kizárólag az Ön vállalkozása számára
  • Kiskereskedelmi, nagykereskedelmi és viszonteladói árszabások
  • Horeca és Vending instant alapanyagok gyártása és csomagolása

TÖRTÉNET

2011-ben született meg azt ötlet, zacc és zamat inspirálta gondolatok egyike. Kávépörkölés, az igazi misztikum. Kezdeti próba pörkölések után, kudarcok sem szegték kedvét álmainknak. A kemény munka gyümölcse, egy esztendőt követően elismeréssé érve, újabb álmok szövését követte.

Ügyfeleink hiányolták a rést, melyet az instant italpor választék jelentette. Így a minőségi szemes kávé mellett, egyadagos stick cukor gyártásával léptünk piacra, melyen saját elképzelések megvalósítása vált valóra a tasak teljes felületén. A hazai polcokról már jól ismert Meggle tejtermékek, garanciát jelentettek a minőségre. Német partnerünk két termékével ostromoltuk a magyarországi kávékrémpor piacot. Következett az instant kávé, melyet sok más versenytárssal egyetemben a Deutsche Extrakt Kaffee biztosított számunkra. Legnagyobb kihívást a csokoládé és a cappuccino valamint az instant tea jelentette. 2014 őszére, a receptek adta kihívásokat leküzdve, viszonteladóink számára a teljes szortiment elérhetővé vált.

Imázs film

sg_500.png

PÖRKÖLŐ ÜZEM

A világ különböző ültetvényeiről származó zöld kávékat juta, grain pro és vákuum csomagolásban klimatizált helységben raktározzuk. Harmadik hullámos single origin', filter, eszpresszó és gourmet preblending kávékeverékeket pörkölünk Cropster és Artisan nyomonkövetéssel. Minta és profil pörkölés Specialty, Rare Selection, Cup Of Excelence, Decaf, Bio, Organic, Fairtrade, Rainforest elérhetőséggel, akár saját márkás termék és dizájn lehetőséggel.

CSOMAGOLÓ-KEVERŐ ÜZEM

A 200-1000g -os valamint egy adagos (stick) 4-20g kiszerelésben, igény esetén akár saját márkás elnevezéssel, egyedi recepttel csomagolunk: Kávékrémporokat, Forró CsokoládéCappuccino italporokat (koffein mentes változatban is), Instant tea védőital porokat, Instant kávékat, Tejtartalmú turmixokat (vanilia, karamell) 

MIÉRT A PACIFIC KÁVÉ?

A Pacificaffé egy mozaik szó, jelentése a kávé szelíd ízharmóniájában rejlik. Mindazonáltal a Dél-Csendes óceáni kávékról ismert, hogy mérsékelten savasak és meglehetősen lágyak.

Kávétársaságunknál mindannyian nagyon szeretjük a jó kávét, és e szenvedélyünk minden egyes keverékben megtalálható. A kávéfajtákat minőségük, feldolgozásuk alapján válogatjuk ki, legyen szó egy fajta pörköléséről, vagy keverék létrehozásáról. Garantáljuk, hogy amikor kinyitja a csomagolást, a kávé friss és ízletes lesz. Segítünk Önnek összeállítani az igényeinek leginkább megfelelő keveréket. A Pacificaffé munkatársaiként legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy minden alkalomra a leginkább megfelelő kávéval tudjunk szolgálni.

MIBEN KIEMELKEDŐ?

A zöld kávé kiválasztásától kezdve, a keverék-összeállításon keresztül, a pörkölésig, hűtésig és csomagolásig, mindenben. A Pacific kávé a legszigorúbb előírásoknak felel meg a minőségbiztosítás és nyomon követés tekintetében. Minden kávéfajtánkat úgy pörköljük, hogy maximálisan megőrizze frissességét és ízharmóniáját. Munkatársaink tapasztalata, odaadása, elkötelezettsége, és odafigyelése teszi lehetővé, hogy vevőinket bármilyen helyzetben támogatni tudjuk.

KÁVÉSCSÉSZÉN TÚL

Küldetésünknek érezzük a magyar kávékultúra fejlődését, ezért Scott Rao szakkönyveinek magyar nyelvű kiadását tettük elérhetővé. Célunk, hogy a különféle pörkölt kávébabokat és egyéb termékeinket prémium minőségben kínáljuk. Míg a legmagasabb elvárásoknak is megfelelünk, folyamatosan fejlesztjük és szélesítjük termékeink, eszközeink minőségét és palettáját.

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK 

2012-óta minden évben szakmai díjjakkal erősítettük termékeink pozícióját a magyar kávépiacon. Többször elnyertük az Év Pörkölője és az Év Kávéja címet.

2021,2022 és 2023- ban a londoni Great Taste Awards nemzetközi élelmiszerversenyen csillagokkal jutalmazták kávéinkat.

Díjak - Awards