A Pacificaffe Kft. a weboldalán sütiket és más technológiákat használ a weboldal működéséhez, statisztikához, a tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabásához, és az így gyűjtött adatok média-, hirdető- és elemző partnereinkkel történő megosztásához. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal is.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezár

Fizetés

Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja ki. A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel), banki előre utalással vagy bankkártyával.

Minden rendelés esetében nyomtatott számlát küldünk a megrendelőnek, amit az áru átvételekor a csomagban talál. A kiállított számla minden tekintetben megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek.
 

Az oldalon csak 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak.
 
Az alábbiakban további információkat olvashat a különféle fizetési módokról:


Átvételkor készpénzben - egyszerű

Rendelést átvételkor, készpénzben fizeti. Rendelés összegét a futárszolgálat munkatársának tudja kifizetni. Hogy megkönnyítsük a tranzakciót, javasoljuk, hogy tartsa magánál a rendelés teljes, pontos összegével megegyező készpénzt (ugyanakkor nem kötelező).

Átutalás - kényelmes

Rendelést követően, banki előreutalással Pacificaffé Kft. részére 12025000-01561216-00100007 számú Raiffeisen Bank számlára forintban fizet. 


Kártyás fizetés - gyors és biztonságos 

Hitelkártya vagy bankkártya (Visa/Mastercard/Maestro)

Six Payment Services / Novo Payment Kft. 

Telefonos Ügyfélszolgálat: +36 1 490 02 34