A Pacificaffe Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
mennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezár

Pacificaffe - Lagos Espresso (1000g)

Új

100 % Robuszta

pörkölt szemeskávé

Részletek

Ennek a terméknek a megvásárlásával 27 hűségpont. A kosárad összesen 27 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 27 Ft‎.


2 700 Ft‎

Adatlap

Tömeg1000 g

Részletes információ

Leírás

Vietnam a világ legnagyobb robuszta termelője, mintegy 40% -át adja a világ teljes robuszta kávé termelésének. Az ország kávé termelése elmúlt években jelentősen nőtt, mára több kávét termel, mint Kolumbia. Általános vélekedés szerint a robuszta kávé az alacsonyabb minőségű kávé az arabikához képest. Robuszta bab hajlamos a durvább ízekre és kétszer annyi a koffein tartalma mint arabika szemeknek. Általában a robusztákat használják az olcsóbb keverékek készítésénél, ár érzékeny piacokon. Mint a legtöbb kávé típust, ezt is a fokozati besorolása határozza meg, méretei, és a bab sűrűsége. A robuszta kávé osztályozás alapja a fekete és törött szemek valamint az idegen anyag százalékos aránya. G1 jelölés az egyik legjobb minősítés Vietnamból.

Cup profile

max. 5 csillag 

Test: ****

Savasság: *

Aroma: **

Cupping

Jó minőségű mosott robuszta egész egyenletesen pörkölt szemek (17 scr).
Ízében visszafogottan kakaós-étcsokoládés ízvilágot hordoz. Pörköltmagvas jegyek mellett malátás ízek is gazdagítanak. Testes, utóíze hosszan tart. A krém vastag, lefolyása sűrű.
KARTONOS NAGYKERESKEDELMI MENNYISÉG ESETÉN AZ ÁRRÓL ÉRDEKLŐDJÖN 06208080830 TELEFONSZÁMON!

Vélemények

Még nincsen vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Pacificaffe - Lagos Espresso (1000g)

Pacificaffe - Lagos Espresso (1000g)

100 % Robuszta

pörkölt szemeskávé

Írd meg véleményed

30 termék van még ebben a kategóriában: