A Pacificaffe Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
mennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezár

Pacificaffe - Mexico Chiapas Finca Montegrande (1000g)

Új

100% Arabica Single Origin'

pörkölt szemeskávé

Részletek

Ennek a terméknek a megvásárlásával 66 hűségpont. A kosárad összesen 66 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 66 Ft‎.


6 600 Ft‎

Adatlap

Tömeg1000 g

Részletes információ

Leírás

Finca Montegrande a Sierra Madre hegység lábánál, Jaltenango, Chiapas régiónál helyezkedik el, mely Mexikó legdélebbi állama, ami keletről Guatemalával, délről pedig a Csendes-óceánnal határos. A mai napig mért teljes terjedelme 340 hektár. A Finca Montegrande 1917-ben alakult, melyet azóta már a tulajdonosok harmadik generációja működtet.  Az önfenntartás és a környezetről való gondoskodás az első számú prioritásuk, ily módon, a gazdaság hidro-elektromos művekkel termel elektromos energiát az feldolgozási folyamatokhoz. Sőt mi több, a nedves feldolgozó csak 5%-át használja a hagyományos vizes malmok által használt megszokott vízmennyiségnek. A felszínre jövő kávépépet komposztálják, és természetes trágyaként használják fel. Kétszáz állandó és nagyon motivált munkás megteszi a tőle telhetőt, hogy a Finca Montegrandét Mexikó egyik legtermékenyebb kávé gazdaságaként tartsa fent.
Eredet: Mexico
Régió: Jaltenango, Chiapas
Farm: Finca Montegrande
Termelt fajta: Arabica 
Magasság: 1,100 méter
Fajta: Red and Yellow Catuai
Szüret: decembertől-április
Feldolgozás: Nedves

Cup profile

max. 5 csillag 

Test: **

Savasság: **

Aroma: ***

Cupping

Bársonyosan könnyű test, mogyorós aromákkal

Édes, enyhén savas

Vélemények

Még nincsen vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Pacificaffe - Mexico Chiapas Finca Montegrande (1000g)

Pacificaffe - Mexico Chiapas Finca Montegrande (1000g)

100% Arabica Single Origin'

pörkölt szemeskávé

Írd meg véleményed

30 termék van még ebben a kategóriában: