A Pacificaffe Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
mennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezár

Pacificaffe - Lagos Espresso (250g)

Új

100 % Robuszta

pörkölt szemeskávé

4.380.- Ft/kg

Részletek

Ennek a terméknek a megvásárlásával 10 hűségpont. A kosárad összesen 10 pontot tartalmaz, amit kuponra válthatsz be - 10 Ft‎.


1 095 Ft‎

Adatlap

Tömeg250 g

Részletes információ

Leírás

Vietnam a világ legnagyobb robuszta termelője, mintegy 40% -át adja a világ teljes robuszta kávé termelésének. Az ország kávé termelése elmúlt években jelentősen nőtt, mára több kávét termel, mint Kolumbia. Általános vélekedés szerint a robuszta kávé az alacsonyabb minőségű kávé az arabikához képest. Robuszta bab hajlamos a durvább ízekre és kétszer annyi a koffein tartalma mint arabika szemeknek. Általában a robusztákat használják az olcsóbb keverékek készítésénél, ár érzékeny piacokon. Mint a legtöbb kávé típust, ezt is a fokozati besorolása határozza meg, méretei, és a bab sűrűsége. A robuszta kávé osztályozás alapja a fekete és törött szemek valamint az idegen anyag százalékos aránya. G1 jelölés az egyik legjobb minősítés Vietnamból.

Cup profile

max. 5 csillag 

Test: ****

Savasság: *

Aroma: **

Cupping

Jó minőségű mosott robuszta egész egyenletesen pörkölt szemek (17 scr).
Ízében visszafogottan kakaós-étcsokoládés ízvilágot hordoz. Pörköltmagvas jegyek mellett malátás ízek is gazdagítanak. Testes, utóíze hosszan tart. A krém vastag, lefolyása sűrű.

Vélemények

Még nincsen vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Pacificaffe - Lagos Espresso (250g)

Pacificaffe - Lagos Espresso (250g)

100 % Robuszta

pörkölt szemeskávé

4.380.- Ft/kg

Írd meg véleményed

20 termék van még ebben a kategóriában: